Sunday, May 31, 2009

tomorrow n tomorrow

-hanya menanti saat itu-
-perasaan; xpercaya, xsbr2, takut-
-jage diri baik2,k-

Friday, May 29, 2009

di luar jangkaan

ingatkan dia camni
rupa2nya dia camtu

saya tengah cuba untuk menerima hakikat ini
saya tidak khuatir pasal diri saya
tapi, saya bimbang pasal kamu
saya takut kamu tidak dapat menerimanya
sedangkan pada saat ini kamu gembira dengan perasaan itu
apa yang perlu saya buat?
adakah saya perlu berdiam diri, berlakon seperti saya tidak mengetahui apa2?
atau saya perlu berterus-terang dengan kamu?
saya keliru untuk memilih jalan yang terbaik buat kamu

apa yang dapat saya katakan,
jangan mudah menyukai seseorang tanpa mengetahui perasaannya terhadap kamu
jangan mudah perasan dengan tingkah laku seseorang yang pada zahirnya kelihatan menyukaimu
tidak semestinya dia menyukai kamu
mungkin itu hanya ilusi kamu sahaja
atau perasaan kamu sahaja




-buangkanlah perasaan dalam hati kamu itu atau kamu akan terseksa dengan perasaan kamu itu-

Thursday, May 28, 2009

Tuesday, May 26, 2009

TODAY

¬hepi besday!¬
-26 MAY 2009-

Sunday, May 3, 2009

untuk awak

Saya memang suka awak. Dah lama saya suka awak. Tapi awak yang macam x suka kat saya. Saya dah buat macam2 dah supaya awak suka saya. Tapi, awak masih jual mahal dengan saya. Saya xtau la kenapa awak xnak layan saya. Teruk sangat ke saya nie? Dengan ex awak, awak layan pulak. Kadang2 saya rasa benci ngan awak. Malas saya nak tackle awak lagi. Tapi, saya xboleh buat macam tu. Sebab awak salah satu daripada impian saya. Saya sayang sangat2 ngan awak. Jadi, saya cuba, cuba dan cuba untuk terus tackle awak. Tapi, hanya sekali je saya berjaya. Dan selepas hari itu, awak berperangai macam dulu. Bila saya contact awak, awak layan macam nak xnak je. Pening saya pikir pasal awak nie. Tolong la saya, awak. Saya betul2 sayangkan awak. Saya betul2 cintakan awak. Boleh dikatakan tiap2 hari saya contact awak. Tapi, apa hasil yang saya dapat daripada awak? Nothing! Xpe la, awak. Saya akan cuba dan terus mencuba lagi. Harap2 awak pun akan suka dan sayang saya gak. Nanti saya nak jumpa awak tau. Xlama lagi je. Sebab tu saya harap awak akan balas cinta saya nie. Tolong la saya, awak. Saya nak tingkatkan markah ADD MATH saya dalam MID-YEAR EXAM nie.